maanantai 25. lokakuuta 2010

Liittolaisia menneisyydestä - Krootit


Jälleen vanhempaa settiä ja jotain muuta, kuin eldareja, vaikka niiden rinnallahan nämä ovat kulkeneet. Vuoden 2004 Chapter Approvedissa oli säännöt kroottien käyttämiseen liittolaisena ja minustahan tämä oli loistava ajatus. Tottakai suippokorvat tarvitsevat jotain toista rotua tykinruuaksi! Ei muuta kuin laatikollinen krootteja kainaloon ja ne saivat maalit päälleen hetkessä. Näiden maalaaminen oli ihan naurettavan nopeaa ja miellyttävää verrattuna eldareiden panssarien kanssa tuskasteluun. Joo basetus jäi yhteen figuun, kun tuolloin oli liian kiire pelata. Nykyään on niin kiire tehdä figuja, ettei ehdi pelata. Voi elämä.

Mutta siitä on aikaa taas yksi elinikä ja nykyään näille ei itselläni käyttöä ole. Pitäisi varmaan laittaa myyntiin. Peliporukoissa on sentään edes yksi Tau-pelaaja ja hänkin viimein tajunnut alkaa laajentaa nykyisiä puritanistisia joukkojaan muihin rotuihin.

2 kommenttia:

  1. Mutta kun sen joukon fluffi on että ne suojelee juuri Tau rotua joten he eivät hyväksy joukkoihinsa sisään muitakun omaa rotuaan, vaikka eivät sinäänsä kieltäydy taistelemasta Kroottien, Vespidien ja muiden imperiumin rotujen vierellä.

    VastaaPoista
  2. Pyh sitä suuremmalla syyllä Taun pitäisi ottaa oppia eldareistani ja käyttää näitä muita rotuja tykinruokana ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...