keskiviikko 13. lokakuuta 2010

=][= eli se "ainoa" sivuprojekti

Vaikka Eldarit ovat aina olleet se täysin ehdoton kutsumus, niin mielenlaatuuni vetoaa täysillä myös inkvisiittorien synkät rivit, jotka nimestään huolimatta kyselevät suhteellisen vähän. Neljännen editionin puolella tätä pientä armeijaa lähinnä kokosin Combat Patrollia varten. Viidennen edikan puolella armeija on nähnyt peräti yhden pelin. Mihinkään ei inkvisitiota kyllä olla hylkäämässä, mutta valitettavasti kovin pian eivät taida peli- tai työpöydällä aikaa saada. Patrolli koostui Sisters of Battlen tytöistä ja Imperial Guardin pojista...ja tytöistä. Dominioneja, Immolator, Sentinel, pari ryhmää guardsmenejä yms sälää.

Tuossa alempana kuva toisesta IG-poppoosta ja Sentinelistä. Pahoittelen hieman synkkää kuvaa, mutta toisaalta se sopii tunnelmaan. Nappasin kuvan heittämällä ja en uhrannut myöskään aikaa sen säätämiseen. Tässä on aika mennyt nimittäin ihan muuhun, kuin figuttamiseen. Viikon verran lähes joka päivä töiden jälkeen valmistellut luentomateriaalia ja suunnitellut randomia höpinää. Eilinen aamupäivä meni nimittäin sitten siinä, kun olin luennoimassa Porin kirjaston kellarissa kirjastolaisille animesta ja mangasta. Kaikkeen sitä päätyy, mutta ainakin nyt on vapautunut olo, kun urakka on ohitse ja pääsee keskittymään muihinkin harrastuksiin. Kiire ei suinkaan ole ainoa syy tälle vähemmän suippokorvaiselle postaukselle, vaan tottakai aikomus on muutenkin välillä heitellä esiin muutakin niiden lisäksi. Mutta siihen itse kuvaan. Esittelen huntterijoukkoani myöhemmin tarkemmin ja paremmilla kuvilla, mutta olkoot tämä maistiainen tulevasta.


First and Only oli todella viihdyttävä 40k-pokkari aikanaan ja kun kirjan porukasta pieni laatikollinen figuja ilmestyi, niin pakkohan se oli hankkia,  Inkvisition riveissä heille löytyi sitten myös käyttöä. Pyrkimyksenä oli maalata sakki tuon ensimmäisen Gaunttipokkarin kansikuvaa mukaillen. Ei mitään ihmeellistä vaan normi IG-ryhmä pelipöytätasoisella maalauksella. Vikkeläaivoinen hahmottaa, että kuvassa on vain yhdeksän solttua, jos Sentinelin kuskia ei oteta lukuun. Tämä johtuu siitä, että tappelin itseni kanssa ikuisuuden siitä, onko joukon viimeinen jäsen Herra Gauntti itse vai porukan snaipperi kiväärinsä menettäneenä. Lopulta päädyin sitten jälkimmäiseen eli muutin hänet tavalliseksi lasgun-äijäksi. Kun puhutaan 400 pisteen joukkiosta, niin kompromissien määrä vaan kasvaa väkisinkin. Soutamisen ja huopaamisen takia viimeinen solttu jäi myös nolosti ilman maaleja, joten siksi yksi on joukosta poissa.

2 kommenttia:

  1. Sentinel on todella komian näköinen, jotenkin punainen + keisarin kirjoitus systeemit + liekit sopivat aina niin herkullisesti 40k:hon (ja muutenkin). Tuli teemainen inkvisitio porukka olisi joskus hieno nähdä - jokin ylisekopäinen kaikkia kaaoksen palvojina pitävä inkvisaattori joka polttaa jokaisen vastaan tulevan planeetan... Burn the heretic! (tähän ehkä vaikuttaa se, että luen just berserkkiä niin tuli teema korostuu vielä enemmän...)

    - Zombie

    VastaaPoista
  2. Sentineliin olen itsekin todella tyytyväinen. Esittelen sen paremmin myöhemmin, jotta convertoinnitkin pääsevät enemmän edukseen. Punaisella on ollut tarkoitus sitoa yhteen se sekalainen seurakunta porukkaa, josta inkvisiittorin joukot muodostuvat. Sistereitä ja Cadianeja on siis maalattu samalla teemalla. Poikkeuksen porukkaan tekee juuri tämä kuvan ryhmä, jonka on tarkoitus hiippailla vastustajan tuntumaan ja sitten puskista hypätä viiltämään kurkkuja auki kun vihollinen tuijottaa kauhusta jäykkänä horisontissa näkyvää punaista massaa. ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...