torstai 28. lokakuuta 2010

Rangers pathfinding Pathfinding rangers

Todettakoon heti kärkeen, että en ole maalannut kumpaakaan alla olevan kuvan figuista. Ovat päätyneet haltuuni tuossa kunnossa kesän aikana eri sotu-kaupoista ja niiden seasta löytyi kätevästi tämä pari, niin heitin kameran eteen saadakseni havaintomateriaalia tähän tekstiin. Kiva kun ovat hyödyksi maalinpoistoa odotellessa.

Kaksi pointtia tämän kuvan suhteen:

1. Tuijottakaa GW:n kehitystä näiden kahden figun avulla.
2. Teen itseni hulluksi! Laatikoistani löytyy uusia ja vanhoja rangereita ja olen ajatellut tehdä ryhmän molemmista, mutta maalata ne eri tyylillä. Toinen ryhmä maalataan normaaleilla armeijan teemaan sopivilla panssareilla ja digikuvioiduilla viitoilla ja toinen ryhmä saa niskaansa täyden naamioinnin panssareitaan myöten. Toisen ryhmän on siis tarkoitus olla Pathfindereitä ja toisen Rangereita. En vain osaa päättää kumpi porukka saa päälleen minkäkin maalin. Äkkiseltään kuvittelisi, että joo tottakai uudet figut on hienompia eli Pathfindereitä niistä, mutta toisaalta Rangerien on tarkoitus sopia paremmin muuhun armeijaan ja tottakai nämä uudemmat muistuttavat myös enemmän uudempia guardiaaneja ja sitten taas aaaaaarghhhh...

Laitoimpa aiheesta äänestyksen pystyyn, kun sopivasti sai tuon testiäänestyksen päätökseen. Olihan se aiempi äärimmäisen epäreilu äänestys tottakai, mutta se oli vain testi. Tottakai suippokorvat ovat näteimpiä ja keräsivät tasan puolet kaikista äänistä. Pahoin kyllä pelkään, että tämänkin äänestyksen tulos on varsin ilmeinen. En kyllä pysty lupaamaan, että tuon äänestyksen jälkeenkään osaisin tehdä päätöstä maalauksen suhteen.

Ja joo joo tuli pieni kirjoitusvihre siihen testiäänestykseen. Olen päättänyt, etten ole niitä figubloggaajia, jotka käyttävät lähes kaikkien kirjoitustensa kuvituksena internetsistä kiskottuja motivaatiojulisteita, mutta olkoot tämä muistutuksena siitä, miten örkkilingo taas toimikaan.Lopuksi vielä luonnollisesti paluu Dark Eldar-videoihin. Tämä osa ei ollut enää yhtä hyvää settiä, kuin edellinen, mutta tarjosi kyllä mukavaa kuultavaa kabaleista ja darkkien hierarkiasta. Toivottavasti tämä ei ollut viimeinen keskustelupätkä fluffista, mutta veikkaampa, että nyt aletaan valitettavasti siirtyä sääntöihin ja figuihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...