lauantai 23. lokakuuta 2010

Warp Spider -testinappi, WIP


Ja tässä sitä lupailemaani figua, johon testailin Warp Spidereitteni väriteemaa. Kyseessä oleva Aspect Shrine olisi tarkoitus olla Voidwalker pienin muutoksin, joilla sitä sidotaan hieman paremmin muuhun armeijaan. Yhdistelmä toimii mielestäni aivan riittävän hyvin ja on lisäksi mukavan rento maalata. Korostan, että maalaus ei todellakaan ole vielä valmis, sillä huomasin ärsytyksekseni, että esimerkiksi noihin pienimuotoisiin valoefekteihin ei minulla ollut käyttää muuta kuin valkoista maalia ja sinistä inkkiä. Spirit stonen olisi myös tarkoitus olla vihreä eikä todellakaan mikään valkoinen mokkula. Tämä johtuu siitä, että aiemmin olemme veljeni kanssa hankkineet maaleja puoliksi ja nyt kun maalipurkkien heittely edestakaisin on alkanut ärsyttää, olemme pistäneet kokoelmaa osiksi. Ai miten niin "asutte samassa kaupungissa keskustan eri puolilla"? No entäs sitten siinä on monta korttelia matkaa! Velipoika pelaa örkeillä ja teemana Deffskullz, joten on loogista, että vihreät ja siniset sävyt menivät aikalailla hänelle. Noh onneksi on itsellä jo Vallejo-maaleja tilauksessa tätä paikkaamaan.

Täysin tyytyväinen en teemaan kuitenkaan ole. Esimerkiksi ase saisi olla tummempi ja patinoituneempi ja itseasiassa niinhän Voidwalkerien teemaan kuuluisikin. Yritin kiskoa siis vähän liikaakin tuota wraithbone-teemaa mukaan tähän. Sen verran vakuuttunut kuitenkin olen, että kyllä tämän testauksen pohjalta voidaan lähteä kokonaista ryhmää tuottamaan ja hienosäädetään niitä muutamia ongelmakohtia siinä matkalla.

Jaa mikä ihmeen Voidwalker shrine? No aikalailla tuohon suuntaan, mutta ase on tosiaan kuparisempi ja samoin sen reppuun kiinnittävät kannattimet. Lisäksi tuo kypärän alaosa on heillä valkoinen. Muuten tyyli on aikalailla siis punaista ja punaista. Aspect Shrinejä löytyi kätevästi ainakin White Dwarfin numerosta #323. Eri asia sitten, että löydätkö kätevästi tätä lehteä vuodelta 2006.

Warp Spiderit ja Swooping Hawkit (Shrine of the Ashen Sky) ovat kuitenkin armeijani Aspect Warrioreista ainoat, jotka ovat lähtöisin jostain vanhasta tunnetummasta Aspect Shrinestä. Muut ovat/tulevat olemaan kokonaan omia kehitelmiäni. Tämäkin nojaa ihan armeijani fluffiin ja pelihistoriaan. Pitäisi kai niitäkin salaisuuksia joskus raottaa enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...